Nyheter

Bild till Rehabiliteringsträning

Rehabiliteringsträning

Efter en skada är rehabiliteringsträning och återuppbyggnad en viktig del för att påskynda läkningsprocessen och för att återfå optimal funktion i rörlighet, styrka och stabilitet. Våra Naprapater hjälper dig att lägga upp träningsprogram med specifika övningar utformade för just dina besvär för att skapa bästa möjliga förutsättningar för att du snabbt skall kunna återgå till tidigare aktivitet. Hos oss möts du av ett fullutrustat gym där du kan utföra din rehabiliteringsträning med stöd från oss hela vägen till ditt just ditt mål!
5 jul, 2016
Bild till Vi kan idrottsskador

Vi kan idrottsskador

Utöver en hög klinisk kompetens inom idrottsmedicin, ortopedisk medicin och naprapati så har vi ett brinnande intresse för arbete inom idrottsmedicin, både när det gäller diagnostik och rehabilitering samt förebyggande och prestationshöjande träning. Våra Naprapater anlitas idag av de flesta elitlagen i Uppsala och vet hur viktigt det är att snabbt komma tillbaka till sin idrott.
4 jul, 2016
Bild till Professionell, Personlig, Effektiv

Professionell, Personlig, Effektiv

Vi är en Naprapat & idrottsklinik i Uppsala som förebygger - behandlar - rehabiliterar akuta och långvariga besvär relaterade till rörelseapparaten, det vill säga besvär med muskler, leder och/eller skelett. Vi arbetar med de senaste behandlingsteknikerna och vet vad som krävs för att du ska bli fri från dina besvär!
3 jul, 2016