Massage & idrottsmassage i Uppsala

Naprapater använder sig av klassisk massage i syfte att normalisera spänningstillstånd i muskler. Massagen omfattar grepp som strykningar, knådningar, saxningar, friktioner och kantningar. Syftet är att öka cirkulationen, transportera bort slaggprodukter, normalisera funktionen samt att töja i muskler och bindväv. Massagen fungerar ypperligt för att bryta den onda cirkel en spänd muskel befinner sig i, men är för naprapaten även ett betydelsefullt verktyg vad gäller att för- och efterbehandla såväl manipulations- och mobiliseringsbehandling som stretching av muskler.

Vissa speciella massagegrepp, som muskelpressur och djupa tvära friktioner, används för att behandla triggerpunkter och dåligt eller felaktigt läkta skador i muskler och senor.
Vi erbjuder även idrottsmassage där vi arbetar med specifika delar av kroppen för att optimera dina resultat.

Källa: www.nph.se

Idrottsmassage i Uppsala

Muskelcentrum är ledande på idrottsmassage i Uppsala.
Du behöver inte vara en elitidrottare för att få det som brukar kallas för idrottsmassage. En idrottsmassage är helt enkelt en massage där resultatet kommer i första hand. Det är med andra ord en bra behandling för alla med problem.

Vår djupa och effektiva idrottsmassage förebygger skador och snabbar på läkeprocesser. Vår Idrottsmassage i Uppsala utförs enbart av Legitimerade Naprapater och passar lika bra som en del av återhämtningen efter en tävling, som förberedelse inför en tävling.

Hos Muskelcentrum kan du boka tid med kort varsel. Vår ambition är att erbjuda tid redan samma dag!

Idrottsmassage i Uppsala